Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicco Postma
Werk & Geld

Sicco Postma 44.9 Punten

Volgens onze berekening kan op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Sicco Postma en Patricia IJsseldijk. Sicco Postma scoort 44.9 punten op financiel gebied in relatie tot Patricia IJsseldijk.

Met 37.15 punten verschil is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Sicco Postma de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 4.05 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 4.05 punten in relatie tot Sicco Postma. Het aantal van 4.05 punten behoorlijk laag.

Sicco Postma 13.46 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sicco Postma 13.46 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 13.46 punten redelijk laag.

Met 9.41 punten verschil scoort Sicco Postma net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sicco Postma 15.31 Punten

De aantrekkingskracht tussen Sicco Postma en Patricia IJsseldijk zal niet heel sterk zijn. Sicco Postma scoort namelijk maar 15.31 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Sicco Postma met maaar 2.56 punten verschil, net gewonnnen van Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: