Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicco Ten Berge
Werk & Geld

Sicco Ten Berge 0.64 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Sicco Ten berge 0.64 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 0.64 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Sicco Ten berge en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 35.47 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Sicco Ten berge de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 45.12 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 45.12 punten in relatie tot Sicco Ten berge in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sicco Ten Berge 19.92 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sicco Ten berge 19.92 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 19.92 punten redelijk laag.

Met een verschil van 25.2 punten scoort Sicco Ten berge slechter dan Patricia IJsseldijk op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sicco Ten Berge 18.79 Punten

Sicco Ten berge scoort 18.79 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied. 18.79 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Sicco Ten berge en Patricia IJsseldijk zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 59.03 punten heeft Sicco Ten berge ruim verloren van Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: