Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicco Vlaanderen
Werk & Geld

Sicco Vlaanderen 15.98 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Sicco Vlaanderen 15.98 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 15.98 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Sicco Vlaanderen en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 44.6 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Sicco Vlaanderen de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de leiding geeft over Sicco Vlaanderen.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 9.45 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 9.45 punten in relatie tot Sicco Vlaanderen. Het aantal van 9.45 punten behoorlijk laag.

Sicco Vlaanderen 89.91 Punten

Sicco Vlaanderen scoort 89.91 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 80.46 punten wint Sicco Vlaanderen met gemak van Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sicco Vlaanderen 38.5 Punten

Sicco Vlaanderen scoort 38.5 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Sicco Vlaanderen en Patricia IJsseldijk zijn.
Met een verschil van 30.84 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Sicco Vlaanderen de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: