Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicco Wildschut
Werk & Geld

Sicco Wildschut 35.75 Punten

Sicco Wildschut scoort 35.75 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Patricia IJsseldijk. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Sicco Wildschut en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 63.49 punten heeft Patricia IJsseldijk duidelijk gewonnen van Sicco Wildschut in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 5.55 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 5.55 punten in relatie tot Sicco Wildschut. Het aantal van 5.55 punten behoorlijk laag.

Sicco Wildschut 7.17 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sicco Wildschut 7.17 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 7.17 punten behoorlijk laag.

Met 1.62 punten verschil scoort Sicco Wildschut net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sicco Wildschut 14.73 Punten

Sicco Wildschut scoort 14.73 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied. 14.73 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Sicco Wildschut en Patricia IJsseldijk zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 73.12 punten heeft Patricia IJsseldijk met gemak gewonnen van Sicco Wildschut in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: