Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicherheidsdienst Amsterdam
Werk & Geld

Sicherheidsdienst Amsterdam 74.36 Punten

sicherheidsdienst Amsterdam scoort 74.36 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen sicherheidsdienst Amsterdam en Patricia IJsseldijk.

Met 16.51 punten verschil scoort sicherheidsdienst Amsterdam beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie werk en geld dan Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 9.05 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 9.05 punten in relatie tot sicherheidsdienst Amsterdam. Het aantal van 9.05 punten behoorlijk laag.

Sicherheidsdienst Amsterdam 25.29 Punten

sicherheidsdienst Amsterdam scoort 25.29 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 16.24 punten scoort sicherheidsdienst Amsterdam beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Patricia IJsseldijk.
Liefde en Relaties

Sicherheidsdienst Amsterdam 4.65 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort sicherheidsdienst Amsterdam 4.65 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 4.65 punten is heel laag.
Met 20.92 punten verschil scoort wint Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie van sicherheidsdienst Amsterdam.
Bekijk ook de Combats tussen: