Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicka Vos Zwiep
Werk & Geld

Sicka Vos Zwiep 1.33 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort sicka Vos Zwiep 1.33 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 1.33 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen sicka Vos Zwiep en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een duidelijk verschil van 51.13 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van sicka Vos Zwiep in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat sicka Vos Zwiep de werknemer is van Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 30.36 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 30.36 punten in relatie tot sicka Vos Zwiep in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sicka Vos Zwiep 0.4 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort sicka Vos Zwiep 0.4 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 0.4 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 29.96 punten scoort sicka Vos Zwiep slechter dan Patricia IJsseldijk op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sicka Vos Zwiep 6.33 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort sicka Vos Zwiep 6.33 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 6.33 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen sicka Vos Zwiep en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 33.07 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van sicka Vos Zwiep de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: