Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicko Hoogterp
Werk & Geld

Sicko Hoogterp 81.52 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Sicko Hoogterp 81.52 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Sicko Hoogterp en Patricia IJsseldijk.

Met een verschil van 42.68 punten is Sicko Hoogterp de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Sicko Hoogterp de leiding geeft over Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 43.34 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 43.34 punten in relatie tot Sicko Hoogterp in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sicko Hoogterp 10.87 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sicko Hoogterp 10.87 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 10.87 punten redelijk laag.

Met een verschil van 32.47 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Sicko Hoogterp de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Sicko Hoogterp 73.84 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Sicko Hoogterp en Patricia IJsseldijk. Sicko Hoogterp scoort 73.84 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 52.38 punten heeft Patricia IJsseldijk ruim verloren van Sicko Hoogterp in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: