Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Skullcandy Joep Edwin Quinten Evan
Werk & Geld

Skullcandy Joep Edwin Quinten Evan 91.81 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Skullcandy Joep Edwin Quinten Evan 91.81 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Skullcandy Joep Edwin Quinten Evan en Patricia IJsseldijk.

In de Werk en Geld categorie heeft Skullcandy Joep Edwin Quinten Evan met ruim 85.71 punten heeft gewonnnen van Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 61.43 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 61.43 punten in relatie tot Skullcandy Joep Edwin Quinten Evan in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Skullcandy Joep Edwin Quinten Evan 26.53 Punten

Skullcandy Joep Edwin Quinten Evan scoort 26.53 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 34.9 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Skullcandy Joep Edwin Quinten Evan de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Skullcandy Joep Edwin Quinten Evan 24.49 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Skullcandy Joep Edwin Quinten Evan 24.49 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. De aantrekkingskracht tussen Skullcandy Joep Edwin Quinten Evan en Patricia IJsseldijk is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 73.1 punten heeft Patricia IJsseldijk met gemak gewonnen van Skullcandy Joep Edwin Quinten Evan in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: