Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Skunstschilderen Smith
Werk & Geld

Skunstschilderen Smith 94.86 Punten

Binnen Werk en Geld scoort skunstschilderen Smith 94.86 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen skunstschilderen Smith en Patricia IJsseldijk.

Met een verschil van 67.44 punten heeft skunstschilderen Smith duidelijk gewonnen van Patricia IJsseldijk in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 20.58 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 20.58 punten in relatie tot skunstschilderen Smith in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Skunstschilderen Smith 42.95 Punten

skunstschilderen Smith scoort 42.95 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 22.37 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan skunstschilderen Smith op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Skunstschilderen Smith 87.18 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort skunstschilderen Smith 87.18 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 48.39 punten heeft Patricia IJsseldijk verloren van skunstschilderen Smith in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: