Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Steve Sichtman
Werk & Geld

Steve Sichtman 14.78 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Steve sichtman 14.78 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 14.78 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Steve sichtman en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een duidelijk verschil van 55.22 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Steve sichtman in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Steve sichtman de werknemer is van Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 19.24 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 19.24 punten in relatie tot Steve sichtman. Het aantal van 19.24 punten redelijk laag.

Steve Sichtman 88.34 Punten

Steve sichtman scoort 88.34 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 69.1 punten is Steve sichtman ruim de winner ten opzichte van Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Steve Sichtman 13.42 Punten

Steve sichtman scoort 13.42 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied. 13.42 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Steve sichtman en Patricia IJsseldijk zal niet heel sterk zijn.
Met 6.53 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Steve sichtman op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: