Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Thomas Sichjendrik
Werk & Geld

Thomas Sichjendrik 99.96 Punten

Binnen Werk en Geld scoort THOMAS sichjendrik 99.96 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen THOMAS sichjendrik en Patricia IJsseldijk.

Met een verschil van 44.68 punten is THOMAS sichjendrik de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat THOMAS sichjendrik de leiding geeft over Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 52.91 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 52.91 punten in relatie tot THOMAS sichjendrik in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Thomas Sichjendrik 63.67 Punten

THOMAS sichjendrik scoort 63.67 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 10.76 punten scoort THOMAS sichjendrik beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Patricia IJsseldijk.
Liefde en Relaties

Thomas Sichjendrik 18.75 Punten

THOMAS sichjendrik scoort 18.75 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied. 18.75 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen THOMAS sichjendrik en Patricia IJsseldijk zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 65.81 punten heeft Patricia IJsseldijk duidelijk gewonnen van THOMAS sichjendrik in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: