Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Tommy Skur
Werk & Geld

Tommy Skur 93.08 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Tommy skur 93.08 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Tommy skur en Patricia IJsseldijk.

Met een verschil van 38.72 punten is Tommy skur de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 15.94 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 15.94 punten in relatie tot Tommy skur. Het aantal van 15.94 punten redelijk laag.

Tommy Skur 8.57 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Tommy skur 8.57 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 8.57 punten behoorlijk laag.

Met 7.37 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Tommy skur in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Tommy Skur 37.07 Punten

Tommy skur scoort 37.07 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Tommy skur en Patricia IJsseldijk zijn.
Met een verschil van 32.68 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Tommy skur de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: