Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Van Der Sichel Koen
Werk & Geld

Van Der Sichel Koen 22.53 Punten

Van der sichel Koen scoort 22.53 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Van der sichel Koen en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 43.13 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Van der sichel Koen de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de leiding geeft over Van der sichel Koen.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 9.64 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 9.64 punten in relatie tot Van der sichel Koen. Het aantal van 9.64 punten behoorlijk laag.

Van Der Sichel Koen 37.59 Punten

Van der sichel Koen scoort 37.59 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 27.95 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Van der sichel Koen op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Van Der Sichel Koen 1.41 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Van der sichel Koen 1.41 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 1.41 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Van der sichel Koen en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 49.19 punten heeft Van der sichel Koen verloren van Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: