Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Van Rie Valkenburg Vala
Werk & Geld

Van Rie Valkenburg Vala 32.36 Punten

Van Rie Valkenburg Vala scoort 32.36 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Patricia IJsseldijk. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Van Rie Valkenburg Vala en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 33.99 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Van Rie Valkenburg Vala de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 84.53 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 84.53 punten in relatie tot Van Rie Valkenburg Vala in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Van Rie Valkenburg Vala 86.85 Punten

Van Rie Valkenburg Vala scoort 86.85 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 2.32 punten verschil scoort Van Rie Valkenburg Vala net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Van Rie Valkenburg Vala 89.52 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Van Rie Valkenburg Vala 89.52 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 27.99 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Van Rie Valkenburg Vala in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: