Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Victor Siccha
Werk & Geld

Victor Siccha 6.27 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Victor Siccha 6.27 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 6.27 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Victor Siccha en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 41.47 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Victor Siccha de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de leiding geeft over Victor Siccha.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 22.7 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 22.7 punten in relatie tot Victor Siccha in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Victor Siccha 6.67 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Victor Siccha 6.67 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 6.67 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 16.03 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Victor Siccha in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Victor Siccha.
Liefde en Relaties

Victor Siccha 6.64 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Victor Siccha 6.64 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 6.64 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Victor Siccha en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 57.28 punten heeft Victor Siccha ruim verloren van Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: