Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Wendy Siccha
Werk & Geld

Wendy Siccha 30.39 Punten

Wendy Siccha scoort 30.39 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Patricia IJsseldijk. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Wendy Siccha en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 42.75 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Wendy Siccha de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de leiding geeft over Wendy Siccha.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 23.5 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 23.5 punten in relatie tot Wendy Siccha in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Wendy Siccha 19.26 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Wendy Siccha 19.26 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 19.26 punten redelijk laag.

Met 4.24 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Wendy Siccha in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Wendy Siccha 8.15 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Wendy Siccha 8.15 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 8.15 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Wendy Siccha en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 62.07 punten heeft Patricia IJsseldijk duidelijk gewonnen van Wendy Siccha in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: