Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Wilfred Sedee
Werk & Geld

Wilfred Sedee 10.04 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Wilfred Sedee 10.04 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 10.04 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Wilfred Sedee en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.

In de Werk en Geld categorie heeft Patricia IJsseldijk met ruim 80.61 punten heeft gewonnnen van Wilfred Sedee.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 7.39 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 7.39 punten in relatie tot Wilfred Sedee. Het aantal van 7.39 punten behoorlijk laag.

Wilfred Sedee 14.1 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Wilfred Sedee 14.1 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 14.1 punten redelijk laag.

Met 6.71 punten verschil scoort Wilfred Sedee net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Wilfred Sedee 25.63 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Wilfred Sedee 25.63 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. De aantrekkingskracht tussen Wilfred Sedee en Patricia IJsseldijk is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 24.83 punten scoort Wilfred Sedee slechter dan Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: