Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Wilfred Sedee Cld Delft
Werk & Geld

Wilfred Sedee Cld Delft 0.16 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Wilfred Sedee cld Delft 0.16 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 0.16 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Wilfred Sedee cld Delft en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 76.68 punten heeft Patricia IJsseldijk met gemak gewonnen van Wilfred Sedee cld Delft op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 71.5 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 71.5 punten in relatie tot Wilfred Sedee cld Delft in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Wilfred Sedee Cld Delft 8.59 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Wilfred Sedee cld Delft 8.59 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 8.59 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 62.91 punten is Patricia IJsseldijk ruim de winner ten opzichte van Wilfred Sedee cld Delft in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Wilfred Sedee Cld Delft 37.51 Punten

Wilfred Sedee cld Delft scoort 37.51 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Wilfred Sedee cld Delft en Patricia IJsseldijk zijn.
Met 8.04 punten verschil scoort Wilfred Sedee cld Delft net iets beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: