Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs William David Pimentel Sedano
Werk & Geld

William David Pimentel Sedano 29 Punten

William David Pimentel SEDANO scoort 29 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen William David Pimentel SEDANO en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 26.17 punten scoort William David Pimentel SEDANO slechter dan Patricia IJsseldijk op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 24.05 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 24.05 punten in relatie tot William David Pimentel SEDANO in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

William David Pimentel Sedano 12.22 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort William David Pimentel SEDANO 12.22 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 12.22 punten redelijk laag.

Met een verschil van 11.83 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan William David Pimentel SEDANO in de categorie persoonlijke vaardigheden dan William David Pimentel SEDANO.
Liefde en Relaties

William David Pimentel Sedano 95.56 Punten

William David Pimentel SEDANO scoort 95.56 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Patricia IJsseldijk zeer groot.
Met een verschil van 12.81 punten scoort William David Pimentel SEDANO beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied dan Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: