Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Wilma Siccama Singeling
Werk & Geld

Wilma Siccama Singeling 49.14 Punten

Wilma Siccama Singeling scoort 49.14 punten op financiel gebied in relatie tot Patricia IJsseldijk. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Wilma Siccama Singeling en Patricia IJsseldijk.

Met een verschil van 43.44 punten is Wilma Siccama Singeling de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Wilma Siccama Singeling de leiding geeft over Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 59.69 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 59.69 punten in relatie tot Wilma Siccama Singeling in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Wilma Siccama Singeling 87.3 Punten

Wilma Siccama Singeling scoort 87.3 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 27.61 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Wilma Siccama Singeling op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Wilma Siccama Singeling 96.82 Punten

Wilma Siccama Singeling scoort 96.82 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Patricia IJsseldijk zeer groot.
Met 5.59 punten verschil scoort Wilma Siccama Singeling net iets beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: