Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Van Den Kieboom Vdr Burgh vs Rudi Steeman
Werk & Geld

Rudi Steeman 39.19 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Rudi Steeman en Patricia Van den Kieboom Vdr burgh zijn. Rudi Steeman scoort 39.19 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Patricia Van den Kieboom Vdr burgh.

Met 21.76 punten scoort Patricia Van den Kieboom Vdr burgh minder dan Rudi Steeman op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Van Den Kieboom Vdr Burgh 62.11 Punten

Patricia Van den Kieboom Vdr burgh scoort 62.11 punten in relatie tot Rudi Steeman in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Rudi Steeman 97.42 Punten

Rudi Steeman scoort 97.42 punten in relatie tot Patricia Van den Kieboom Vdr burgh in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 35.31 punten is Rudi Steeman de ten opzicht van Patricia Van den Kieboom Vdr burgh de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Rudi Steeman 58.7 Punten

De aantrekkingskracht tussen Rudi Steeman en Patricia Van den Kieboom Vdr burgh zal waarschijnlijk behoorlijk sterk zijn. In de categorie Liefdes en Relatie scoort Rudi Steeman 58.7 punten in relatie tot Patricia Van den Kieboom Vdr burgh.
Met 20.18 punten verschil scoort wint Patricia Van den Kieboom Vdr burgh in de Liefdes en Relatie categorie van Rudi Steeman.
Bekijk ook de Combats tussen: