Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Paul Noriega vs Timo Fonteijn
Werk & Geld

Timo Fonteijn 48.92 Punten

Timo Fonteijn scoort 48.92 punten op financiel gebied in relatie tot Paul Noriega. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Timo Fonteijn en Paul Noriega.

Met een verschil van 34.33 punten is Paul Noriega de ten opzicht van Timo Fonteijn de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Paul Noriega 12.03 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Paul Noriega 12.03 punten in relatie tot Timo Fonteijn. Het aantal van 12.03 punten redelijk laag.

Timo Fonteijn 18.16 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Timo Fonteijn 18.16 punten in relatie tot Paul Noriega. Het aantal van 18.16 punten redelijk laag.

Met 6.13 punten verschil scoort Timo Fonteijn net iets beter dan Paul Noriega in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Timo Fonteijn 90.56 Punten

Timo Fonteijn scoort 90.56 punten in relatie tot Paul Noriega in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Paul Noriega zeer groot.
Met een verschil van 58.56 punten heeft Paul Noriega ruim verloren van Timo Fonteijn in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: