Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Paul Van Ijsselmuide vs Ronald Jegen
Werk & Geld

Ronald Jegen 7.49 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Ronald Jegen 7.49 punten in relatie tot Paul Van IJsselmuide. Het aantal van 7.49 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Ronald Jegen en Paul Van IJsselmuide zijn.

In de Werk en Geld categorie heeft Paul Van IJsselmuide met ruim 85.15 punten heeft gewonnnen van Ronald Jegen.
Persoonlijke Vaardigheden

Paul Van Ijsselmuide 16.2 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Paul Van IJsselmuide 16.2 punten in relatie tot Ronald Jegen. Het aantal van 16.2 punten redelijk laag.

Ronald Jegen 19.95 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Ronald Jegen 19.95 punten in relatie tot Paul Van IJsselmuide. Het aantal van 19.95 punten redelijk laag.

Met 3.75 punten verschil scoort Ronald Jegen net iets beter dan Paul Van IJsselmuide in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ronald Jegen 19.22 Punten

Ronald Jegen scoort 19.22 punten in relatie tot Paul Van IJsselmuide op Liefdes en Relatie gebied. 19.22 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Ronald Jegen en Paul Van IJsselmuide zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 63.04 punten heeft Paul Van IJsselmuide duidelijk gewonnen van Ronald Jegen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: