Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Petra Kusters vs Psycholoog Mutsaerts Empel
Werk & Geld

Psycholoog Mutsaerts Empel 84.77 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen psycholoog Mutsaerts empel en Petra Kusters. Binnen Werk en Geld scoort psycholoog Mutsaerts empel 84.77 punten ten opzichte van Petra Kusters.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat psycholoog Mutsaerts empel de leiding geeft over Petra Kusters. Met een verschil van 45.3 punten is psycholoog Mutsaerts empel de ten opzicht van Petra Kusters de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Petra Kusters 4.84 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Petra Kusters 4.84 punten in relatie tot psycholoog Mutsaerts empel. Het aantal van 4.84 punten behoorlijk laag.

Psycholoog Mutsaerts Empel 39.39 Punten

psycholoog Mutsaerts empel scoort 39.39 punten in relatie tot Petra Kusters in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 34.55 punten is psycholoog Mutsaerts empel de ten opzicht van Petra Kusters de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Psycholoog Mutsaerts Empel 30.3 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen psycholoog Mutsaerts empel en Petra Kusters. psycholoog Mutsaerts empel scoort 30.3 punten in relatie tot Petra Kusters in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Petra Kusters met maaar 1.25 punten verschil, net gewonnnen van psycholoog Mutsaerts empel.
Bekijk ook de Combats tussen: