Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Richard Tiesters vs Straalman Ren Bernard Berend
Werk & Geld

Straalman Ren Bernard Berend 22.38 Punten

Straalman ren Bernard Berend scoort 22.38 punten in relatie tot Richard Tiesters in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Straalman ren Bernard Berend en Richard Tiesters zijn.

Met een verschil van 10.67 punten scoort Straalman ren Bernard Berend beter dan Richard Tiesters in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Richard Tiesters 97.08 Punten

Richard Tiesters scoort 97.08 punten in relatie tot Straalman ren Bernard Berend in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Straalman Ren Bernard Berend 82.9 Punten

Straalman ren Bernard Berend scoort 82.9 punten in relatie tot Richard Tiesters in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 14.18 punten scoort Richard Tiesters beter dan Straalman ren Bernard Berend in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Straalman ren Bernard Berend.
Liefde en Relaties

Straalman Ren Bernard Berend 26.4 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Straalman ren Bernard Berend 26.4 punten in relatie tot Richard Tiesters. De aantrekkingskracht tussen Straalman ren Bernard Berend en Richard Tiesters is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 60.92 punten heeft Richard Tiesters duidelijk gewonnen van Straalman ren Bernard Berend in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: