Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Siem Willem Van Steinvoorn vs Susana Paola Encinas Ordu
Werk & Geld

Susana Paola Encinas Ordu 29.83 Punten

SUSANA Paola ENCINAS Ordu scoort 29.83 punten in relatie tot Siem Willem Van Steinvoorn in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen SUSANA Paola ENCINAS Ordu en Siem Willem Van Steinvoorn zijn.

Met 3.64 punten verschil scoort SUSANA Paola ENCINAS Ordu net iets beter dan Siem Willem Van Steinvoorn in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Siem Willem Van Steinvoorn 4.59 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Siem Willem Van Steinvoorn 4.59 punten in relatie tot SUSANA Paola ENCINAS Ordu. Het aantal van 4.59 punten behoorlijk laag.

Susana Paola Encinas Ordu 0.12 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort SUSANA Paola ENCINAS Ordu 0.12 punten in relatie tot Siem Willem Van Steinvoorn. Het aantal van 0.12 punten behoorlijk laag.

Met 4.47 punten verschil scoort Siem Willem Van Steinvoorn net iets beter dan SUSANA Paola ENCINAS Ordu in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Susana Paola Encinas Ordu 1.86 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort SUSANA Paola ENCINAS Ordu 1.86 punten in relatie tot Siem Willem Van Steinvoorn. 1.86 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen SUSANA Paola ENCINAS Ordu en Siem Willem Van Steinvoorn zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 17.18 punten scoort Siem Willem Van Steinvoorn beter dan SUSANA Paola ENCINAS Ordu op Liefdes en Relatie gebied dan SUSANA Paola ENCINAS Ordu.
Bekijk ook de Combats tussen: