Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Silvia Hausner vs Toe Nie Er Doet Suzanne
Werk & Geld

Toe Nie Er Doet Suzanne 97.7 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen toe Nie er Doet Suzanne en Silvia hausner. Binnen Werk en Geld scoort toe Nie er Doet Suzanne 97.7 punten ten opzichte van Silvia hausner.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat toe Nie er Doet Suzanne de leiding geeft over Silvia hausner. Met een verschil van 48.77 punten is toe Nie er Doet Suzanne de ten opzicht van Silvia hausner de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Silvia Hausner 25.18 Punten

Silvia hausner scoort 25.18 punten in relatie tot toe Nie er Doet Suzanne in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Toe Nie Er Doet Suzanne 5.07 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort toe Nie er Doet Suzanne 5.07 punten in relatie tot Silvia hausner. Het aantal van 5.07 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 20.11 punten scoort toe Nie er Doet Suzanne slechter dan Silvia hausner op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Toe Nie Er Doet Suzanne 81.11 Punten

Binnen deze categorie scoort toe Nie er Doet Suzanne 81.11 punten ten opzichte van Silvia hausner. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Silvia hausner met maaar 1.71 punten verschil, net gewonnnen van toe Nie er Doet Suzanne.
Bekijk ook de Combats tussen: