Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Sjoerd Sypersma Oosterwierum vs Stefan Faay Hilversum
Werk & Geld

Stefan Faay Hilversum 33.09 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Stefan Faay Hilversum en Sjoerd Sypersma oosterwierum zijn. Stefan Faay Hilversum scoort 33.09 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Sjoerd Sypersma oosterwierum.

Met 17.06 punten verschil scoort Stefan Faay Hilversum beter dan Sjoerd Sypersma oosterwierum in de categorie werk en geld dan Sjoerd Sypersma oosterwierum.
Persoonlijke Vaardigheden

Sjoerd Sypersma Oosterwierum 4.34 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sjoerd Sypersma oosterwierum 4.34 punten in relatie tot Stefan Faay Hilversum. Het aantal van 4.34 punten behoorlijk laag.

Stefan Faay Hilversum 25.52 Punten

Stefan Faay Hilversum scoort 25.52 punten in relatie tot Sjoerd Sypersma oosterwierum in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 21.18 punten scoort Sjoerd Sypersma oosterwierum slechter dan Stefan Faay Hilversum op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Stefan Faay Hilversum 8.32 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Stefan Faay Hilversum 8.32 punten in relatie tot Sjoerd Sypersma oosterwierum. Het aantal van 8.32 punten is heel laag.
Met een verschil van 48.2 punten wint Sjoerd Sypersma oosterwierum het van Stefan Faay Hilversum in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: