Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Sylvain Lefevre vs Wubs Heleen
Werk & Geld

Wubs Heleen 1.82 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Wubs Heleen 1.82 punten in relatie tot Sylvain Lefevre. Het aantal van 1.82 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Wubs Heleen en Sylvain Lefevre zijn.

Met een duidelijk verschil van 55.24 punten is Sylvain Lefevre de ten opzicht van Wubs Heleen in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Wubs Heleen de werknemer is van Sylvain Lefevre.
Persoonlijke Vaardigheden

Sylvain Lefevre 7.27 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sylvain Lefevre 7.27 punten in relatie tot Wubs Heleen. Het aantal van 7.27 punten behoorlijk laag.

Wubs Heleen 68.76 Punten

Wubs Heleen scoort 68.76 punten in relatie tot Sylvain Lefevre in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 61.49 punten is Wubs Heleen ruim de winner ten opzichte van Sylvain Lefevre in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Wubs Heleen 0.11 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Wubs Heleen 0.11 punten in relatie tot Sylvain Lefevre. 0.11 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Wubs Heleen en Sylvain Lefevre zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 12.84 punten scoort Sylvain Lefevre beter dan Wubs Heleen op Liefdes en Relatie gebied dan Wubs Heleen.
Bekijk ook de Combats tussen: