Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Tjalsma Ijssels Angelina vs Uudzuu Kartodikromo
Werk & Geld

Uudzuu Kartodikromo 5.86 Punten

In relatie tot Tjalsma IJssels Angelina scoort uudzuu Kartodikromo 5.86 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 5.86 punten weinig. Financieel gezien zal uudzuu Kartodikromo zich niet erg aangetrokken voelen tot Tjalsma IJssels Angelina.

Met 33.75 punten verschil is Tjalsma IJssels Angelina de ten opzicht van uudzuu Kartodikromo de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Tjalsma Ijssels Angelina 40.68 Punten

Tjalsma IJssels Angelina scoort 40.68 punten in relatie tot uudzuu Kartodikromo in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Uudzuu Kartodikromo 10.18 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort uudzuu Kartodikromo 10.18 punten in relatie tot Tjalsma IJssels Angelina. Het aantal van 10.18 punten redelijk laag.

Met een verschil van 30.5 punten is Tjalsma IJssels Angelina de ten opzicht van uudzuu Kartodikromo de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Uudzuu Kartodikromo 62.87 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen uudzuu Kartodikromo en Tjalsma IJssels Angelina. uudzuu Kartodikromo scoort 62.87 punten in relatie tot Tjalsma IJssels Angelina in deze categorie.
Met 29.08 punten verschil scoort wint uudzuu Kartodikromo in de Liefdes en Relatie categorie van Tjalsma IJssels Angelina.
Bekijk ook de Combats tussen: