Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Wanrooij Van Penny vs Ysanne Van Der Velden
Werk & Geld

Ysanne Van Der Velden 4.62 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort ysanne Van der Velden 4.62 punten in relatie tot Wanrooij Van Penny. Het aantal van 4.62 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen ysanne Van der Velden en Wanrooij Van Penny zijn.

Met een verschil van 49.13 punten is Wanrooij Van Penny de ten opzicht van ysanne Van der Velden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Wanrooij Van Penny de leiding geeft over ysanne Van der Velden.
Persoonlijke Vaardigheden

Wanrooij Van Penny 60.2 Punten

Wanrooij Van Penny scoort 60.2 punten in relatie tot ysanne Van der Velden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Ysanne Van Der Velden 10.17 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort ysanne Van der Velden 10.17 punten in relatie tot Wanrooij Van Penny. Het aantal van 10.17 punten redelijk laag.

Met een verschil van 50.03 punten is Wanrooij Van Penny ruim de winner ten opzichte van ysanne Van der Velden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ysanne Van Der Velden 62.79 Punten

ysanne Van der Velden scoort 62.79 punten in relatie tot Wanrooij Van Penny in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen ysanne Van der Velden en Wanrooij Van Penny.
Met 2.78 punten verschil scoort ysanne Van der Velden net iets beter dan Wanrooij Van Penny op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: